Over puntigpunt

het eindstation voor je tekst

Puntig Punt een communicatiebureau, een eindstation voor je tekst. Maar het is ook Yoni Pasman. Dat ben ik. 

Ik hou van lekker klooien met taal. Teksten beter maken. Analyseren waar de pijnpunten liggen en ervoor zorgen dat een tekst klopt. En als ik dan ook nog lekker mag spelen met m’n opmaakprogramma’s met de muziek keihard aan, dan heb je mij op m’n gelukkigst.

Ah toe. een half uurtje.

Tekstbureau Communicatiebureau Deventer Salland Twente

Opdrachtgevers

Ik studeerde Nederlands en Journalistiek en combineer nog steeds het één met het ander. Mijn lievelingsklanten zijn LINDA.nl (eindredactie), Gezondheidsdienst voor Dieren (ooit een liefdevolle arbeidsrelatie, nu ben ik er freelance (eind)redacteur), Van Dorp Installaties (redactie van aanbestedingsdocumenten), Deventer Marketing en dEVENTer (redacteur), (Future) Mom Magazine (redacteur), Saxnow (redacteur) en Otter Easy Houseboats (tekstschrijver).

Natuurlijk zijn er nog talloze andere lievelingen, maar die zijn verleden tijd (De Stentor en Tubantia bijvoorbeeld, waar ik eindredacteur, verslaggever en columnist was), of maar van korte duur (webteksten voor diverse websites bijvoorbeeld).

Over Yoni Pasman

Oh ja, nog wat persoonlijke feitjes: ik (33) ben een trotse Deventenaar, de vriendin van Jens (33), de moeder van Kees (1) en de kattenmoeder van André (5). Ik heb een breiobsessie (check het op Instagram @here.for.the.knits), ik heb een volkstuin, speel voor de lol handbal, ik hou van Netflix en ben een rasechte huismus. Maar ik hou – uiteraard – wel van reizen, vooral naar Italië. BRAVA!

Ik heb geen voorkeur voor klussen, maar maatschappelijke, duurzame en natuurlijke initiatieven juich ik toe.

Grijp de kans om met Yoni te werken met beide handen aan!

Helma Lubbers

Tekstschrijver

Als ik iets met teksten wil bel ik Yoni.

René Gillijns

Business Unlocked

Neem direct contact op

Zie je het al helemaal voor je? Neem dan direct contact op. Ik reageer binnen twee werkdagen.